Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/euromark/public_html/statiiradiocb/include/antet_print.php on line 17
Oferta de Statie Radio Iasi 770.00 Ron TTi Statie radio CB TTi TCB 880 Iasi TTi Statie radio CB TTi TCB 880
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/euromark/public_html/statiiradiocb/include/meta.php on line 16
Oferta de Statie Radio Iasi 770.00 Ron TTi Statie radio CB TTi TCB 880 Dacia Service Iasi Duster

<< Inapoi la TTi Statie radio CB TTi TCB 880


Magazin Statii Radio CB Iasi

https://statiiradiocb.euromarket.ro

Oferta de Statie radio CB TTi TCB 880

Statie radio CB > Statie radio TTI > Statie radio CB TTi TCB 880
Statia radio CB TTi TCB 880 cu 40 de canale AM/FM si putere de emisie marita.

Statie de emisie receptie cu 40 de canale AM/FM si putere de emisie marita. Componentele electronice de ultima generatie asamblate pe placi solide si rezistente recomanda acest produs pentru o utilizare indelungata cu un randament maxim. Statia radio TTi TCB-880 vine odata cu meniul intern cu setari de personalizare a statiei si cu functii de memorare a canalelor mai des folosite, PA (public address) cu care va puteti face auzit in afara habitaclului (necesita conectarea la mufa PA a unui difuzor extern), Dual Wach pentru scanarea automata a doua canale simultan, filtru ANL pentru diminuarea interferentelor cauzate de impulsurile disturbante la receptia semnalului, precum si reducerea sensibilitatii pentru zone cu foarte multe interferente.

Pana de curand modelul de top al celor de la TTI, acesta statie indeplineste cu real succes functia de baza pentru care a fost facuta cu posibilitati multiple de folosire, cu optiuni care va ajuta in cazul unei folosiri zilnice, deci utilizare peste medie, lucru pe care acest model il executa fara nici o problema. La momentul fixarii statei aveti in vedere ca locul ales pentru montaj sa fie ventilat, puterea marita si multitudinea de functii se realizeaza in urma unui consum mai mare de energie deci si cu eliberare de caldura.

Functioneaza perfect si cu alimentare directa la baterie, iar datorita unui sistem performant de reducere a zgomotelor cauzate de sistemul lectric al masinii si la bricheta.

Pentru utilizarea cu rezultate de top, folositi pentru acest model antene egale sau mai performante decat clasicul ML145.

Ecranul statiei ne ofera informatii cu privire la intensitatea semnalului la receptie si la emisie, mod de lucru, confirmare activare functii, insa trebuie avut in vedere ca la alegerea locatei de montare sa avem in vedere si orientare panoului frontal astfel incat sa fie vizibila aceasta informatie fara sa fim nevoiti sa pierdem contactul vizual atat de necesar pentru o conduita corecta in trafic.

Utilitate, performanta, longivitate, sunt cateva din caracteristicile de baza ale acestui model care poate fi intrecut doar de modelul urmator din serie.

Aceasta statie necesita schimbarea benzii de frecvente initiala la utilizarea in diferite tari ale UE. Banda de frecventa acceptata pe tot teritoriul Europei este EC.


Producator:

5006 afisari  

Etichete: tti, tcb, 880, statii, statie, radio, anti, radar, invizibil, cb, iasi, iasi

Comanda Statie radio CB TTi TCB 880 cu livrare si montaj + calibrare gratuita in Iasi

Pret 770.00 Ron
Prezenta oferta este valabila 7 zile incepand cu data de 02-12-2023


Atentie: Discount 0.00 % !


Valabilitate discount pana la 01 Septembrie 2010


Comanda acum Statie radio CB TTi TCB 880
ACTUALIZAT Catalogul de STATII RADIO, antene si accesorii pentru statii radio Midland Alan Bytrex Maxon Stryker President Storm Magnum TTi Intek Stabo

Livrari rapide: de statii radio in Piatra Neamt, Bucuresti, Iasi, Vaslui, Botosani.
Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.


SC Euro Market Solutions SRL
Magazin Statii Radio Iasi Online Shop
https://statiiradiocb.euromarket.ro
Toate drepturile sunt rezervate EuroMarket.ro SRL © 2023
Realizat de EuroMarket.ro Security check 0.43094900 1701504861