Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/euromark/public_html/statiiradiocb/include/antet_print.php on line 17
Oferta de Statie Radio Iasi 599.00 Ron Bytrex Statie radio Bytrex Pro-M4 HP by Maxon Iasi Bytrex Statie radio Bytrex Pro-M4 HP by Maxon
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/euromark/public_html/statiiradiocb/include/meta.php on line 16
Oferta de Statie Radio Iasi 599.00 Ron Bytrex Statie radio Bytrex Pro-M4 Dacia Service Iasi Duster

<< Inapoi la Bytrex Statie radio Bytrex Pro-M4 HP by Maxon


Magazin Statii Radio CB Iasi

https://statiiradiocb.euromarket.ro

Oferta de Statie radio Bytrex Pro-M4 HP by Maxon


Statia Radio Bytrex Pro-M4 HP by Maxon

este o statie radio simpla, usor de utilizat si realizata de un producator mai mult decat consacrat in domeniul comunicatiilor CB existent pe piata de 47 de ani si anume Maxon

Datorita simplitatii, lipsei de butoane si functii complicate si raportului excelent calitate-pret statia radio CB Bytrex PRO-M4 HP reprezinta alegerea perfecta in special pentru utilizatorii neinitiati in comunicarea CB dar si pentru cei care nu vor bataie de cap.

Caracteristici generale:
Ajustare Squelch automat/ manual
Buton Sus/ Jos pentru schimbarea rapida a canalelor
Selector CH9/CH19 pentru selectarea rapida a canalelor de urgenta
Selector AM/FM pentru selectarea rapida a modului de lucru AM sau FM
Ecran LED generos ce afiseaza canalul operational si codul benzii de frecventa programat
Buton TX pentru atentionare atunci cand statia se afla in modul de transmisie
Difuzor EXT (Extern) Jack pentru conectarea optionala a unui difuzor extern

Specificatii:
Canale: 40 Canale AM/FM 4W
Interval frecventa: 26.565 la 27.99125 MHz
Control frecventa: PLL
Interval temperatura de functionare: -10 / +55 grade C
Alimentare: 13.2 V DC ± 15%
Dimensiuni: 180 (L) x 35 (H) x 140 (D) mm
Greutate: 750 g

Receptie:
Sistem de receptie: Conversie duala Super Heterodine
Frecventa intermediara: 1st IF: 10.695 MHz, 2nd IF: 455 MHZ
Sensibilitate: 0.5 µV pentru 20 db SINAD in modul FM
Distorsiune audio: Mai mica de 8% @ 1 KHz
Respingere imagine: 65dB
Respingere canal adiacent: 65Db
Semnal / Ratie zgomot: 45dB
Consum in standby: 150 mA
Consum in nivel audio maxim: 820 mA

Transmisie:
Putere de iesire: 4W - 20W @ 13.2 V DC
Modulatie: FM: 1.8 KHz ± 0.2 KHz
Raspuns frecventa: de la 400 Hz la 2.5 KHz
Impedanta de iesire: RF 50 ohm fara balans
Semnal / Ratie zgomot: 40 dB MIN
Consum in emisie: 1100 mA


Statia radio Bytrex Pro-M4 este o statie radio realizata de Maxon destinata pietei Europene, indeplinind toate cerintele si standardele europene. Standardele nationale in vigoare din Europa permit ca acest dispozitiv sa fie folosit in intreaga Europa prin utilizarea unui sistem presetat de selectie tara accesat prin intermediul panoului frontal.


Statia radio CB Bytrex Pro-M4 HP face o prima impresie foarte buna pentru ca este compacta, bine finisata si nu este supraincarcata cu butoane de control pe panoul frontal.

Unitatea se porneste prin simpla rotire a butonului Volum in directia acelor de ceasornic, moment in care canalul va clipi pe display pentru cateva secunde la o rata de 1Hz. Numarul intermitent afisat reprezinta codul de tara in curs si daca ramane nemodificat pana la sfarsitul perioadei de clipire (aproximativ 3 secunde) va oferi o afisare constanta a ultimului canal utilizat atunci cand unitatea a fost oprita.

Pentru a selecta alt grup de tara trebuie sa apasati butonul „UP” inainte de a porni aparatul si sa tineti apasat acest buton in timp ce porniti aparatul pana cand ecranul clipeste.

Ecranul va clipi in timp ce afiseaza grupul de tari curent. Apasand butonul „DOWN” (Or UP) va descreste sau creste codul grupului de tara afisat. Pentru a confirma noul grup de tari, tot ce trebuie sa faceti este sa tineti apasat butonul „DOWN” pana cand ecranul nu mai clipeste, moment in care se va afisa numarul ultimului canal utilizat pentru acel grup.
Vedeti mai jos tabelul de frecvente.

In modul de export codurile grupurilor de tara continua in ordine: 09, 00, 11, 12….16 dar ar trebui sa reveniti la manual la sectiunea cu tabelele de selectie a canalelor si interpretarea frecventelor.

In modul UK (07) canalele CEPT 40 sunt selectate prin apasarea butoanelor AM/FM si se revine la grupul UK40 apasand acest buton din nou.

In grupurile de tari in care utilizarea statiilor in AM este permisa, butonul AM/FM selecteaza schema de modulatie. FM este in uz atunci cand led-ul verde este aprins pe afisaj. Led-ul TX este aprins atunci cand unitatea transmite.

Apasarea repetata a butonului CH9/CH19 trece unitatea prin Canalul 9, 19 si canalul curent.

Schimbarea canalului se realizeaza fie prin apasarea butonului UP (sau DOWN) - o singura apasare va muta cate un canal per apasare, fie prin tinerea apasata a butonului pentru cateva secunde, astfel se va activa “Selectie Automata a canalelor” pana cand butonul va fi eliberat, dar acest lucru nu duce la o scanare.

Statia radio Bytrex Pro-M4 HP are de asemenea functia Auto Squelch (ASQ), caracteristica care atunci cand este activata face ca statia sa treaca la un nivel presetat de Squelch.

ASQ se activeaza prin rotirea totala a butonului de Squelch in sensul invers acelor de ceasornic pana cand se va auzi un clic.

Statia functioneaza perfect din momentul in care este scoasa din cutie. Puterea de iesire este exact 4W cat trebuie sa aiba. Receptia este foarte sensibila iar nivelul audio suficient pentru a folosi statia intr-un camion sau turism. Modulatia este excelenta, putand rivaliza cu statii mult peste nivelul lui Bytrex.

Asa cum se arata si in specificatiile tehnice Bytrex Pro-M4 este foarte selectiv (rejectia canalului adiacent de 65dB are nevoie de un IF puternic) si o scurta privire asupra schemei de circiut ne arata si de ce: pentru ca PRO-M4 foloseste un filtru de cristal in timp ce alte statii folosesc un filtru ceramic pentru a obtine un ACR de 60dB in cel mai bun caz.

Tabel de frecvente:
Statia Bytrex Pro-M4 HP include un circuit multi-standard avansat programabil, care permite utilizatorului sa programeze diferite benzi de frecvente, specificatii si moduri de utilizare (in conformitate cu regulile din tara unde produsul este utilizat). 8 benzi de frecventa programabile sunt disponibile, ca in tabelul de mai jos:

Codul tarii/ Tara / Specificatii (CH, moduri operationale, putereTX)
01 Italia / Spania/ 40CH AM / FM 4W
02 Italia/ 36CH AM / FM 4W
03 Germania / 80CH FM 4W - 12CH AM 1W
04 Germania / 40CH FM 4W - 12CH AM 1W
05 Europa / Franta 40CH FM 4W - 40CH AM 1W
06 CEPT / 40CH FM 4W
07 UK / 40CH FM 4W Frecvente UK -40CH FM 4W Frecvente Cept
08 Polonia / 40CH AM / FM 4W Frecvente poloneze

Atentie! Aceasta statie a fost pre-programata din fabrica in banda de frecventa CE (CEPT 40 CH FM 4W) odata cu introducerea acestui standard in toate tarile din Europa. Va rugam sa consultati sectiunea Manualul de utilizare pentru mai multe informatii.

Efectuati setarile shimbarii benzii de frecventa odata cu trecerea dumneavoastra prin diferite tari ale UE. Banda de frecventa acceptata pe tot teritoriul Europei este EC.Producator:

5975 afisari  

Etichete: statie,radio,bytrex,prom4,pro,m4,maxon,ieftina,hp, bytrex hp

Comanda Statie radio Bytrex Pro-M4 HP by Maxon cu livrare si montaj + calibrare gratuita in Iasi

Pret 599.00 Ron
Prezenta oferta este valabila 7 zile incepand cu data de 12-06-2024


Comanda acum Statie radio Bytrex Pro-M4 HP by Maxon
ACTUALIZAT Catalogul de STATII RADIO, antene si accesorii pentru statii radio Midland Alan Bytrex Maxon Stryker President Storm Magnum TTi Intek Stabo

Livrari rapide: de statii radio in Piatra Neamt, Bucuresti, Iasi, Vaslui, Botosani.
Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.


SC Euro Market Solutions SRL
Magazin Statii Radio Iasi Online Shop
https://statiiradiocb.euromarket.ro
Toate drepturile sunt rezervate EuroMarket.ro SRL © 2024
Realizat de EuroMarket.ro Security check 0.65294500 1718202033