Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/euromark/public_html/statiiradiocb/include/antet_print.php on line 17
Oferta de Statie Radio Iasi 40.00 Ron PNI Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini Iasi PNI Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/euromark/public_html/statiiradiocb/include/meta.php on line 16
Oferta de Statie Radio Iasi 40.00 Ron PNI Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 Dacia Service Iasi Duster

<< Inapoi la PNI Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini


Magazin Statii Radio CB Iasi

https://statiiradiocb.euromarket.ro

Oferta de Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini

Accesorii pentru statii radio > Casti - Hands Free > Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini
Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini, Compatibila cu statiile radio CB Midland Alan 42/52 si statiile radio PMR G7, G9, G10 etc.

Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini este un accesoriu extrem de util soferilor care doresc un plus de comoditate, confort si liniste in masina pe parcursul utilizarii statiilor radio auto CB Midland sau a statiilor walkie talkie Midland PMR/VHF/UHF compatibile cu acest handsfree.

PNI HF31 este o casca prevazuta cu microfon si buton de emisie dedicata pentru Statiile PMR Midland, ce permite utilizarea acestora fara a folosi mainile. Este cunoscut si prin termenul Hands-Free.

Tub acustic
Casca este prevazuta cu un tub acustic flexibil din cauciuc ce ofera un confort sporit si o mobilitate mult mai mare, eliminand riscul de a forta cablul la miscarile repetate ale capului. In plus, sistemul In Ear (in ureche) ofera un sunet clar, puternic, eliminand zgomotul de fundal.
Beneficiati de beneficiile functiei VOX ale statiei cu ajutorul acestei casti, functie ce permite inceperea emisiei la detectia sunetului / vocii. Astfel sistemul maini libere devine 100% functional eliminand chiar si actionarea butonului PTT (de emisie).Producator:

4050 afisari  

Etichete: Casca, cu, microfon, PNI, HF31, cu, 2, pini,, Compatibila, cu, statiile, radio, CB, Midland, Alan, 42/52, si, statiile, radio, PMR, G7,, G9,, G10, etc.

Comanda Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini cu livrare si montaj + calibrare gratuita in Iasi

Pret 40.00 Ron
Prezenta oferta este valabila 7 zile incepand cu data de 12-06-2024


Comanda acum Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini
ACTUALIZAT Catalogul de STATII RADIO, antene si accesorii pentru statii radio Midland Alan Bytrex Maxon Stryker President Storm Magnum TTi Intek Stabo

Livrari rapide: de statii radio in Piatra Neamt, Bucuresti, Iasi, Vaslui, Botosani.
Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.


SC Euro Market Solutions SRL
Magazin Statii Radio Iasi Online Shop
https://statiiradiocb.euromarket.ro
Toate drepturile sunt rezervate EuroMarket.ro SRL © 2024
Realizat de EuroMarket.ro Security check 0.09461500 1718207693